Dromen dat je zelfmoord pleegt symboliseert zelfopgelegd falen. Het kan ook een verlangen om te ontsnappen aan een ontwaakte levenssituatie vertegenwoordigen. U ook gevoelens van hopeloosheid, spijt, of intense schuld in een bepaald gebied van je leven. U zin hebben om je over te geven aan je problemen of het stoppen met vechten. Gevoelens over zelfvernietigen, opgeven of opgeven. De droom van iemand die zelfmoord pleegt symboliseert een aspect van hun persoonlijkheid zo defaitistisch of kiezen om te mislukken. Het kan ook de vertegenwoordiging van je gevoelens over een persoon die is veranderd op manieren die je niet bevalt. U het gevoel dat ze een verliezer of een mislukking. Als u denkt aan het plegen van zelfmoord de droom kan een teken dat je nodig hebt om te praten met iemand over uw problemen. Voorbeeld: Een student droomde ervan om zijn school te onderzoeken voor een persoon die suïcidaal was. In het echte leven deed hij het erg slecht op school en dacht erover om op te geven. Voorbeeld 2: Een vrouw droomde van haar vroegere middelbare schoolliefje dat zelfmoord begaat. In het echte leven had ze contact met hem gehouden, maar voelde dat hij zijn leven had geruïneerd.

Om te dromen dat je zelfmoord hebt gepleegd, geeft de frustratie en wanhoop die je lijdt op dit moment. U bent waarschijnlijk niet in staat om te gaan met pijn en druk in elke situatie of relatie, dus je ziet dat de enige manier om het te beëindigen is zelfmoord. Beschouw deze droom kan ook de schaamte die je hebt voor iets gedaan. Als alternatief zou de droom het einde kunnen symboliseren van iets dat klaar is om te eindigen. Als je iemand anders zelfmoord hebt zien plegen, dan wijst het op de zorgen die je hebt voor die persoon. Aan de andere kant, kunnen er een aantal aspecten die u probeert te verwijderen uit jezelf, maar impliceerde ze in iemand anders tijdens het dromen.

…De bordeauxrode kleur symboliseert situaties die het potentieel hebben om negatief te worden. Een ding dat je denkt, voelt, of dit te doen heeft het potentieel om een probleem te worden of ga overboord. De reden waarom Bourgondië symboliseert potentieel negativisme is omdat het dicht bij rood, maar niet zo veel. Dus het is symbolisch bijna negatief. Voorbeeld: Een man droomde ervan om in een bourgondische bouwafval te zijn. In het echte leven was hij van plan zelfmoord te plegen. Bourgondië’s vuilnisbak weerspiegelt het potentieel dat hij had om zijn zelfmoord uit te voeren….

De droom van het zien van iets branden in de droom symboliseert intense emoties of gepassioneerde gevoelens. Een totaal gebrek aan zorg voor iets. Opzettelijk onbeleefd, beledigend of ongevoelig. Het kan ook de vertegenwoordiging van de emotionele, verbrand of een teken dat je nodig hebt om te ontspannen. De droom over brandwonden op de huid symboliseert verlegenheid, onaangename gevolgen of pijnlijke handelingen die verduren. Een persoon of situatie heeft u een herinnering dat uw acties voor altijd ongewenst zijn of niet zal worden herhaald. Een harde of pijnlijke reactie in een sociale situatie. Iemand kan het niet eens zijn met wat je denkt. Om te dromen dat je levend verbrand wordt symboliseert gevoelens van nooit meer geroepen worden. Wanhoop. Andere mensen wrijven in hun verwaarlozing, verlating, of voor het kwaad gaat in hun richting. Harte, dat je je als anderen voelt. Verlatenheid, moeilijkheden of zoiets, een situatie die zo verstoken is van alle vrijheid. De droom over andere mensen die levend branden kan vertegenwoordigen hoe verteerd je bent door je eigen ambitie. Opzettelijk verwaarlozen of doden van een deel van je leven. Kijken naar een situatie of gebied van je leven omhoog gaan in de lucht, opzettelijk wegkwijnen, of worden geconsumeerd door een andere passie. Het ervaren van een gebied van je leven dat leeg is, somber of vol moeilijkheden. Gevoeligheid over het opgeven van iets belangrijks voor altijd. De droom van een huis in brand symboliseert een perspectief op een situatie die opzettelijk wordt verlaten of ernstig verwaarloosd. Het kan ook de vertegenwoordiging van intense woede of wrok naar een andere persoon. Voorbeeld: Een man die droomde van het zien van zijn vriend met brandplekken in zijn nek. In het echte leven pleegde deze vriend zelfmoord, en de man begon de wanhoop te begrijpen die zijn vriend voelde over zijn leven, wat hem motiveerde om zelfmoord te plegen. In het echte leven had de man bedrogen. Voorbeeld 3: Een vrouw droomde van een slang die brandend vergif op haar spuugt. In het echte leven, ze voelde dat haar zus was een slechte invloed en trieste pijnlijke dingen zeer blijvend. Voorbeeld 4: Een man droomde ervan om iemand levend verbrand te zien worden. In het echte leven, voelde hij dat zijn verlangen om een psycholoog werd volledig verteerd door zijn ambitie om te slagen in een ander gebied.

De droom met een airconditioner symboliseert uw poging om kalm, koel of verzameld te blijven. Probeer je best geen zorgen te maken, ontspannen, of voorkomen dat de woede uitbarsten. Het handhaven van een negatieve situatie vordert zo goed als je. Hij probeert zijn kalmte te bewaren. De droom over een airconditioner niet werkt symboliseert uw vermogen om kalm of ontspannen te houden, terwijl onder druk van wat is aangetast. Je hebt verloren een handige functie of tool om stress of negatieve gevoelens op afstand te houden. Voorbeeld: Een man droomde ervan om het gevoel te hebben dat het belangrijk was om een airconditioner te runnen. De airconditioning weerspiegelde zijn poging om zijn geest te houden uit het plegen van zelfmoord en het handhaven van kalmte in zijn leven.

De droom over Russen symboliseert een mentaliteit die nooit wil merken verliezen wat er ook gebeurt. Toon kracht in de eerste plaats. Positief, de Russen vertegenwoordigen alles te doen om te winnen, ongeacht hoe emotioneel moeilijk het kan zijn. Schaam je voor de mensen die je in verlegenheid willen brengen. Spaart geen kosten om te voorkomen dat iemand negatief je zegt dat ze beter zijn dan jij. Geef nooit op. Nooit voordelen geven aan vijanden. Negatief, Rusland mensen weerspiegelen en alle controle of veroveren de houding. Gebruik van hefboomwerking om mensen laag te houden. Liegen of bedriegen als dat betekent dat je moet winnen. Arrogant anderen laten zien dan dat je nooit iets voor hen hoeft te doen. Jij of iemand die volledige controle en macht eist. Ik wil nooit dat iemand meer heeft dan jij, wat er ook gebeurt. Anderen saboteren of onderdrukken. Geef nooit toe dat je het mis hebt. Als alternatief kan een Russische persoon de zelfbeheersing die op zee is weerspiegelen. Laat jezelf niet goed voelen, want je zult zwakte tonen. Verknaling op de lange termijn om een korte termijn winst te krijgen, omdat je niet plegen. Voorbeeld: Een man droomde ervan om in een kamer te zijn met Russische spionnen. In het echte leven was hij op zoek naar manieren om de pogingen van zijn zoon om het huis te verlaten te saboteren. Hij bestudeerde de plannen van uw zoon en zocht naar excuses voor hem om thuis te willen blijven. De Russen weerspiegelden hun volledige bewustzijn van zichzelf proberen te blijven in controle van het leven van hun zoon ten koste van alles. Voorbeeld 2: Een jonge man droomde van een Russische gijzelaar met een pistool. In het echte leven was hij agressief over het hebben van zelfmoord te plegen, zelfs wanneer mensen probeerden om hem te overtuigen dat de dingen ok zou eindigen. De Rus weerspiegelt zijn zelfbeheersing die overboord ging en totale onwil om te geloven dat hij verkeerd was.

De droom over Israël symboliseert een hoog niveau van gevoeligheid over de hoop dat een negatieve situatie later beter zal worden. Positief, Israël kan een heerlijk geduldige houding weerspiegelen of zeer optimistisch over het hangen tijdens moeilijke tijden. Wees niet bereid om te lachen, of te ontspannen totdat je weet dat je veilig bent. Negatief, Israël kan weerspiegelen de buitensporige focus op het wachten op een onwaarschijnlijke oplossing. Met veel focus op het geloven dat dingen zullen verbeteren op uw eigen als je negeren het nemen van echte actie of echte verplichtingen. Jezelf respecteren tot het punt dat je vernietigt. Voorbeeld: Een jonge man droomde van het nemen van een reis naar Israël en dan komt en wil zelfmoord plegen. In het echte leven probeerde hij zichzelf te vertellen dat het leven later beter zou zijn, om te voorkomen dat hij suïcidale gedachten zou hebben.

De droom van een fles vloeistof of een drankje symboliseert een kans om iets te doen wanneer je maar wilt. Het hebben van een kans om iets te doen op uw manier, plezier hebben, of snel een probleem op te lossen. De droom van een lege fles symboliseert een totaal gebrek aan kansen. Je hebt misschien een kans gebruikt of het gevoel dat niemand je er een zal geven. Falen kan onvermijdelijk voelen. Het kan ook de vertegenwoordiging van gevoelens, van de wetenschap dat je iets doen wanneer je wilt zonder te weten hoe je zou doen. Voorbeeld: Een mens droomde van het zien van een rode lege fles die op een plank zit. In het echte leven was hij suïcidaal, niet precies wetend hoe hij zelfmoord zou plegen.

De droom op een picknicktafel symboliseert een ontspannen of ongedwongen houding over iets te doen. Het kan ook de vertegenwoordiging van uw wens om doelbewust of opzettelijk betrokken te worden bij een activiteit of gedrag. Uw intenties of interesses worden getoond aan anderen. Negatief, kan een picknickbank een teken zijn dat u niet denkt er om het even wat verkeerd te worden opgemerkt handelend negatief of iemand die negatief spreekt. Voorbeeld: Een mens droomde zitting op een picknickbank. In het echte leven, hij was erg ongelukkig met zijn leven en was zeer vocaal over willen zelfmoord plegen. Voorbeeld 2: Een man droomde zittend aan een picknicktafel met een oude basisschool kennis die hij niet leuk vond. In het echte leven was hij kritiek op iemand op een site dacht niet uit of de persoon zag het.

De droom over een doodskist symboliseert de aanvaarding van verandering of verlies. Het kan ook ideeën en gewoonten weerspiegelen die niet meer van nut zijn en kunnen worden begraven of opgegeven. U ook beseffen dat iets in je leven eindigt of verandert voor het ergste. In een positieve context weerspiegelt een doodskist zijn bereidheid om verder te gaan. Negatief, symboliseert een doodskist de patronen van defaitistische denken. De droom over het bouwen van een doodskist symboliseert een progressieve beweging voor een onaangenaam resultaat. U opvallen hoe uw acties langzaam tot een verlies van één of andere soort bijdragen. Iets wat je doet, werkt niet. Om jezelf te vinden in een doodskist in een droom symboliseert de aanvaarding van de nederlaag, of toegeven aan uw problemen. Je het gevoel hebben dat je niet winnen, of dat je nooit meer iets doen wat je nooit meer wilt doen. Doodskisten kunnen ook de gedachten over de dood symboliseren. Mensen die denken aan zelfmoord of dood veel kan zien doodskisten in dromen vergezeld van een zeer rode kleur aan de negatieve emoties in verband met deze gedachten weerspiegelen. Voorbeeld: Een man droomde er ooit van om in een doodskist te zitten. In het echte leven verloor hij zijn baan en voelde dat er geen hoop voor hem was. In de kist liggen weerspiegelde zijn aanvaarding van de nederlaag. Voorbeeld 2: Een vrouw droomde ooit van het bouwen van haar eigen kist. In het echte leven, ze voelde dat al haar pogingen om een relatie weer op te bouwen waren mislukt. Het bouwen van de kist weerspiegelt je gevoelens over al je mislukte inspanningen om de relatie vooruitgang in de richting van de onmogelijkheid van ooit de wederopbouw ervan weer op te bouwen.

De droom over een brandkraan symboliseert een noodoptie die u zich bewust bent van, maar nooit gebruiken. Een beveiligingsplan of back-up om een probleem aan te pakken als het uit de hand loopt. Negatief, kan een brand een teken zijn dat u altijd bereid bent om het te overdrijven of gooi de baby weg met het badwater als de dingen slecht worden. Voorbeeld: Een mens droomde van het zien van een gele brandkraan. In het wakende leven was hij altijd bereid om zelfmoord te plegen als zijn gezondheidsproblemen erger werden, maar dat deden ze nooit.

De droom over een bouwbak symboliseert een situatie in je leven waar je volledig het wegwerken van alle huidige overtuigingen, verlangens of belangen. Er vindt een opruimproces of een zeer grote verandering plaats. U verwerpen alles wat je weet over een huidige levensstijl, werkproject, plannen voor de toekomst. Voorbeeld: Een jonge mens droomde van het zijn binnen een bouwdoos. In het echte leven maakte hij plannen om zelfmoord te plegen. De bouwbak weerspiegelt zijn interesse in het verwerpen van alles over zijn leven.

De droom over een apotheek symboliseert situaties die discretie, privacy of vertrouwelijkheid vereisen. U zich erg gevoelig voelen voor het repareren of omgaan met een probleem. U een risico van verlegenheid voelen. U ook problemen ondervinden met uw gezondheid. Voorbeeld: Een man droomde ervan om voor een apotheek te staan. In het echte leven had zijn moeder zelfmoord gepleegd. Apotheek weerspiegelt uw verlangen naar discretie met het probleem.

De droom over Duitsland symboliseert een mentaliteit die ongevoelig, koud of zorgeloos is met andere gevoelens van mensen. Het kan ook de weergave zijn van een neiging om te logisch te zijn. Voorbeeld: Een mens droomde van het zien van een gelukkige, glimlachende Duitser. In het echte leven geloofde hij dat zelfmoord was de logische keuze, gebaseerd op zijn gevoelens over hoe slecht de toekomst zou zijn als niet gezien wat zijn familie voelt over hem te doen. De Duitser weerspiegelde berekende ongevoelige aard van zijn beslissing.

De droom over onthoofding symboliseert de besluitvorming die is gesneden. De wil of het vermogen om een keuze te maken is voor altijd verloren gegaan. De droom om onthoofd te worden kan de persoon of situatie vertegenwoordigen die je voelt is om een einde te maken aan je vermogen om keuzes te maken. Een verlegenheid of straf die je machteloos maakt. Voorbeeld: Een man droomde ervan om een slecht persoon te onthoofden. In het echte leven, was hij herstellende van het willen zelfmoord plegen.

De droom over een chemische stof symboliseert een gedwongen of gegarandeerde reactie. Gevoel dat als je iets doet of iets zeggen tegen iemand dat een bepaald resultaat is absoluut veilig om voor te komen. Perfecte behandeling van een persoon of situatie. Negatief, een chemische stof in een droom kan een teken dat u riskeert gaan overboord of gekwetst voor iets te gebeuren. De droom over het mengen of combineren van chemicaliën symboliseert een samenwerking van ideeën om een gewenste reactie van een persoon of situatie te verzekeren. Creativiteit of intelligente manipulatie. Negatief, het mengen van chemicaliën kan weerspiegelen riskante behandeling met dingen die niet ervaren of bereid genoeg voor. Volledig onvoorbereid zijn op het soort reacties dat mensen kunnen krijgen van mensen spelen mee. Voorbeeld: Een vrouw droomde ervan om een chemische stof in een brandblusser te stoppen en realiseerde zich achteraf dat sommige mensen deze chemische stof gebruiken om zelfmoord te plegen. In het echte leven de vrouw had een gevecht met haar vriendje en wilde het te repareren. Ze sprak in het huwelijk met hem om te laten zien hoe ernstig het was over de vaststelling van hun relatie. Zij realiseerde zich later dat het vermelden van haar wens om hem te huwen een beetje gevaarlijk was omdat sommige mensen over huwelijk aan partners spreken wanneer zij de andere persoon willen ongemakkelijk met hun behoeftigheid voelen en hen beëindigen.

De droom met vis symboliseert onbewuste gedachten of waarheden van het onbewuste. Dingen die je misschien opvalt aan jou of je leven, maar niet helemaal begrijpen. Wees je bewust van een ding dat je niet volledig begrijpen. Een subtiel geweten. Positief, de vis kan waardevolle informatie weerspiegelen. Nieuwe dingen leren over jezelf of die voorheen moeilijk te begrijpen waren. Negatief, vis weerspiegelt emotionele problemen of negatieve emoties die je merkt dat je hebt, maar weigeren om serieus te nemen. U weet misschien dat u een probleem hebt, maar begrijpt de onderliggende problemen die het probleem hebben veroorzaakt niet. Ideeën die je ontgaan. Het kan ook de vertegenwoordiging van de problemen die in de openbaarheid, maar niemand wil praten. Mensen die therapie of krachtige persoonlijke groei ondergaan, dromen er vaak van om vissen onder het wateroppervlak te zwemmen om nieuwe inzichten over zichzelf te symboliseren die ze proberen te ontdekken. De grootte van een droomvis weerspiegelt hoe belangrijk of belangrijk een probleem is. Een kleine vis kan wijzen op een klein probleem dat je moeite hebt met begrijpen. Rode vis blauwe vis is positieve gedachten, gevaarlijke gedachten, kwaadaardig of arrogant. Donkergroene vis is egoïstische gedachten. Oranjevissen zijn kwesties die een sterke invloed op uw huidige keuzes te behouden. Gele vissen weerspiegelt subtiel bewustzijn met de problemen die u merkt blijven manifesteren in je wakende leven. Iets wat je niet anders opvalt. De droom van het vangen van een vis symboliseert het verkrijgen van inzicht of nieuw begrip. Iets leren over jezelf of hoe een moeilijk probleem werkt. Dromen van dode vissen symboliseert de dingen die je subtiel realiseerde dat je niet meer in de gaten wordt gehouden. Problemen die je subtiel hebt doorgemaakt dat ze niet meer belangrijk of gestopt zijn. De droom van het eten van vis symboliseert het totale vertrouwen dat een probleem werd gelegd om te rusten. Je weet dat iets nooit een nieuw probleem zal zijn. Het kan ook de vertegenwoordiging van een probleem dat u onlangs ontdekte permanent worden opgelost. De droom over een vliegende vis symboliseert problemen die je niet helemaal begrijpt, maar waarmee je je wilt bezighouden. Negatief, kan het een teken zijn dat u te snel met iets beweegt, of meer tijd moet besteden aan het leren alvorens een serieuze verbintenis aan te gaan. De droom over een school van vis symboliseert ingewikkelde of multi-facted problemen die je jezelf herkent buiten, maar wil niet openlijk te argumenteren. Het kan ook de vertegenwoordiging van een hoger dan normale mate van bewustzijn van uw problemen die u gebrek aan duidelijkheid over. Een veelzijdig probleem dat je moeite hebt om inzicht te krijgen. Als alternatief kan een school van vis weerspiegelen de conformistische gedrag of groep denken dat je probeert te leren over. Voorbeeld: Een man droomde ervan om een grote donkergroene vis te zien zwemmen, maar de lucht en er tegenaan botsen. In het echte leven was hij herhaaldelijk merken zichzelf overweegt zelfmoord, hoewel hij had geen idee hoe het met succes te doen. Voorbeeld 2: Een vrouw droomde van het hebben van een afgedankte vis voor haar. In het echte leven, een man die ze was dating per ongeluk vertelde haar dat hij van haar hield terwijl hij dronken was, maar dan was te beschaamd om openlijk te bespreken de situatie. De vis die bij haar wordt vrijgelaten weerspiegelt de ongemakkelijke manier waarop de ware gevoelens van de man werden onthuld, onbesproken maar volledig opgemerkt.

De droom over haaien symboliseert angstaanjagende kwetsbaarheden of gevoelens van acuut gevaar. Je het gevoel alsof je niets doen om te accepteren wachten op een negatieve gebeurtenis om het langzaam te verpesten. Gevoel erg nerveus over een resultaat dat gevaarlijk of onvermijdelijk lijkt. Haaien zijn symbolen die vaak verschijnen wanneer mensen zeer moeilijke levenssituaties hebben, waar ze verschrikkelijke gevolgen hebben, twijfels hebben, het gevoel hebben dat een probleem rechtstreeks leidt tot falen terwijl ze er niets aan kunnen doen. Onrustige wateren in je leven of het ergste verwachten. Een verlangen om een probleem of confrontatie te vermijden ten koste van alles. Een teken dat u te aarzelend of stil bent over uw problemen. Als alternatief kunnen haaien ook mensen of situaties vertegenwoordigen die je als meedogenloos beschouwt, of waar ik geen berouw voor heb. Het kan ook vertegenwoordigen zijn eigen hebben het allemaal eenheid tegen elke prijs. De droom van het rijden op de top van een haai kan symboliseren een persoon zonder wroeging of situatie die u helpt. De droom van een haai symboliseert je eigen onverschillige drive te bereiken. Er is een gebied van je leven waar je geen berouw hebt. De droom over een dode haai symboliseert angstaanjagende kwetsbaarheden die zijn verstreken of een einde hebben. Het kan ook de vertegenwoordiging zijn van een falende onverbiddelijke vijand. Als alternatief kan een dode haai zijn eigen onstuitbare ambities weerspiegelen om hun interesse te verliezen of zich te schamen dat hij moet stoppen met het moeten stoppen met het vernietigen van iemand. Voorbeelden: Een jonge man droomde van een haai zwemmen om hem heen. In het echte leven had hij een ziekte waarvan hij dacht dat ze langzaam zijn leven zouden verwoesten. Voorbeeld 2: Een vrouw droomde van het lopen op de top van een haai. In het echte leven was ze in een echtscheiding en in frequent contact met haar advocaat die probeerde te helpen haar schroef haar man over en hebben het allemaal. Voorbeeld 3: Een jonge man droomde een haai af om dichter bij het te zwemmen. In het echte leven dacht hij aan zelfmoord omdat zijn bedrijf langzaam faalde. Voorbeeld 4: Een vrouw droomde een haai beet haar benen. In het echte leven, ze was alleen voorgesteld door haar vriendje en was niet zeker hoe te reageren.

…De droom over de Chinese mensen symboliseert de aspecten van hun persoonlijkheid die afstand doen om zich goed te voelen om doelen te bereiken. Onpartijdig of ongeïnteresseerd zijn. Een conservatieve kijk op een situatie. Discipline. Positief, vertegenwoordigen de Chinese mensen intelligent geduld of kritisch denken. Niet toestaan dat emoties beslissingen van welke aard dan ook beïnvloeden. Wachten op iets negatiefs om je eigen passeren over een lange periode van tijd indien nodig. Een bereidheid om de lange weg te nemen en moeilijk te winnen. Negatief, vertegenwoordigen de Chinese mensen totale verveling, totaal gebrek aan respect voor gevoel, of leegte. Een gebied van je leven waar werk is alles wat je doet. Iemand of iets oninteressants. Plezier hebben. Het kan ook de vertegenwoordiging van arrogant eisen dat iets perfect zijn. Het maakt me helemaal niet uit wat er gebeurt. Het gebrek aan enthousiasme voor iets. Het gevoel dat iemand niet grappig vindt, hoort je niet. Jij of iemand anders die nooit iets leuk vindt. Een Chinese persoon in een droom kan wijzen op de mensen om je heen of situaties die je ervaart die niet veel plezier. Chinese mensen kunnen ook een teken zijn dat ze werken, sparen, in het vizier, of echt niet schelen hoe er iets gebeurt. Plezier en vrije tijd zijn geen prioriteit. Een goed gevoel is niet belangrijk. Persoonlijkheidskenmerken of gebieden van je leven die hard, objectief of gedisciplineerd werken. Een deel van je dat de verleiding kan weerstaan of nooit opgeeft dat je gered hebt. Hij kon ook reflecteren door het geven van advies dat misschien niet goed voelen voor anderen. Persoonlijkheidskenmerken of gebieden van je leven die te conservatief zijn, je ergeren, of nooit interesse hebben is plezier hebben. Een deel van je dat geluk volledig kan opofferen voor werk, eenzaamheid, morele overtuigingen of hoge normen. De droom over seksueel aantrekkelijke Chinese mensen kan uw appreciatie van het hebben van geen sterke gehechtheid aan iets symboliseren. Genieten van onpartijdig, conservatief, of niet behoeftig. De droom over kwaad of misdadige Chinese mensen symboliseert hun visie van een persoon of situatie die door nu onverschillig of onpartijdig is doodsbang is…. Het kan ook de vertegenwoordiging van hun eigen onbevooroordeelde negatieve bedoelingen die overboord gaan. De mensen die anderen met hun zelfmoord bedreigen kunnen een kwade Chinese persoon dromen om hun uiterste gebrek aan zorg te weerspiegelen om van het leven te genieten dat mensen rond hen schrikt….

Als je krimpzaag, dan betekent dat er een gebrek aan zelfvertrouwen. U ook het gevoel saai persoon en het is niet interessant. Misschien vernedert iemand je te lang, dus begonnen ze op de ergste manier aan zichzelf te denken. Een slechte mening van jezelf brengt depressie en wrok die kunnen leiden tot zelfmoord, dus zorg ervoor dat u de hulp van anderen te vinden. Aan de andere kant kan de droom aangeven van de oude dagen toen je klein was als kind.

De droom om uiteengereten te worden symboliseert gevoelens van afgesneden, machteloos of geïsoleerd. Het ervaren van een aanzienlijk verlies. U een verlies van macht, vaardigheden of identiteit voelen. Overweeg het lichaamsdeel voor extra betekenis. De droom over het verscheuren van iemand of iets kwaadaardigs symboliseert de patronen van negatief denken of negatieve situaties die snijden of ontmoedigen. Overwin een obstakel, gevaar of angst. Voorbeeld: Een jonge man droomde ervan om een pestkop uit zijn jeugd te verscheuren. Wakker worden het leven dat hij heeft een vriendin na het geloven, kreeg hij nooit een. Voorbeeld 2: Een man droomde ervan om een slechte man te verscheuren. In het echte leven overwon hij zijn verlangen om zelfmoord te plegen.