De droom over een ravijn symboliseert een negatieve situatie of onzeker moment dat werk vereist, maar maakt je niet bang. Gevoel dat een probleem zal gênant of vervelend, maar met het vertrouwen om te weten dat je het gemakkelijk te overwinnen. Als alternatief kan een ravijn angst of angst weerspiegelen om iets voor jezelf te moeten doen.

De droom om gearresteerd te worden symboliseert de wakende situaties van het leven waar je je beperkt of opgesloten voelt. U zich gevangen voelen in uw werk, gezondheid of persoonlijke relatie. Een probleem in het wakker leven dat je voelt dat er geen ontsnappen. U ook het gevoel dat je in een ravijn of moe van dezelfde dagelijkse eentonigheid. Voorbeeld: Een vrouw droomde ervan om gevangen te zitten in haar ouderlijk huis. In het echte leven voelde ze zich machteloos om een aantal familieproblemen onder ogen te zien omdat ze bang was, de woede van haar familie.

De droom over een plakboek symboliseert de herinnering aan wat anderen of het leven heeft gedaan voor u door de jaren heen. Oude gevoelens en herinneringen die je vergeten bent. Een gebeurtenis of situatie in je leven die je walk down memory lane. Een plakboek kan verschijnen in een droom wanneer u een bezoek aan plaatsen uit je kindertijd of tijd doorbrengen op plaatsen waar iets is gebeurd dat je niet vergeten. Herbeleven van de dingen die je achter je laat. Misschien heb je iemand uit je verleden gezien. Negatief, een plakboek kan wijzen op problemen vergeten het verleden, of het gevoel gevangen in een ravijn. Ik voel me niet in staat om verder te gaan. Een teken dat je harder moet werken om een nieuw leven voor jezelf te beginnen.

Om te zien, te zijn of iets te doen met een klok, als je slaapt en droomt, heeft de betekenis van het belang van tijd of dat de tijd opraakt. U voelen wat angst van niet op de top van de dingen. Je geest kan bezorgd zijn over een tijdsbestek dat je moet weten of een ander tijdsgevoelig probleem. Het is tijd om op te stappen en je acties te versnellen. Als alternatief voor eerdere interpretatie, kan uw droom hebben andere betekenissen en klokken zijn representatief voor de dood, vooral als de klok is gestopt. Dit is een gemeenschappelijk thema voor terminaal zieke of stervende patiënten. Als je droomt, dat een klok achteruit beweegt, loopt parallel met de manier waarop je leven gaat. In plaats van vooruit te komen en vooruitgang te boeken in de richting van je doelen, heb je het gevoel dat je geen significante prestaties hebt geleverd. Je voelt je alsof je vast zit in een ravijn. Een horloge dat je zag in je droom kan ook symboliseren het tikken van het menselijk hart en is daarom indicatief voor de emotionele kant van je leven.

…De droom over een horloge symboliseert een bewustzijn van tijd is de hele tijd. Een hardnekkig gevoel van een situatie die uiteindelijk betekent. Een sterk gevoel van wat je moet doen of wat kan worden ontsnapt. Als alternatief kan een horloge uw gevoelens weerspiegelen over de noodzaak om een situatie te versnellen of te vertragen. De droom over het constant controleren van een horloge of horloge kan uw bezorgdheid over het niet worden voorbereid op iets weerspiegelen. Je hebt misschien deadlines waar je je zorgen over maakt. Dromen van een horloge dat te snel beweegt kan een gevoel vertegenwoordigen dat niet genoeg tijd is om te doen wat je wilde, zelfs in een situatie. Een gevoel van gehaast of dat er iets uit je handen is. De tijd staat niet aan jouw kant. Je hebt misschien het gevoel dat je iets niet stoppen. De droom over een klok die achteruit loopt symboliseert vooruitgang of problemen waarvan je denkt dat ze worden teruggedraaid. Negatief, u voelen dat u in een ravijn wordt gevangen. Positief, het kan een moment van verjonging of restauratie weerspiegelen. De droom over het opzetten van een klok kan de instelling van een schema weerspiegelen. Definitie van ‘hoe laat is het’. Het kan ook een teken zijn dat je de juiste dingen doet om te doen wat hoort. Een gestopte of gebroken klok verschijnt vaak in de droom van terminaal zieke of stervende patiënten. Een weerspiegeling van het gevoel dat de tijd niet aan uw kant staat. Voorbeeld: Een man droomde van het zien van een gebroken klok en het gevoel dat de tijd om is. In het echte leven had hij een terminale ziekte en verwachtte de dood. Voorbeeld 2: Een man droomde van een horloge gestopt en vervolgens merkte een open raam met helder wit licht. In het echte leven stierf hij vlak na de droom….