Het zien van pruimen is een dubbelzinnig symbool van dromen. Dromen van het kan symboliseren een emotionele of creatieve blok. Het kan ook vertegenwoordigen veroudering als impliciet in de metafoor zo gerimpeld als een pruim.

Dromen en het zien van een blok wordt uitgelegd als de droom met symboliek belangrijk voor de dromer. Deze droom betekent dat je onvermogen om te krijgen wat je wilt of worden gehouden. Misschien is een aspect van jezelf is vergrendeld van binnenuit en moet worden uitgedrukt. Dromen dat een slot is per ongeluk sluiten rond je pols suggereert dat je debat over de mogelijkheid van meer open over je gevoelens of het houden van hen voor jezelf. Je voelt dat je een groot risico neemt in het verlaten van je gevoelens bekend.

Dromen en het zien van een blok wordt uitgelegd als de droom met symboliek belangrijk voor de dromer. Deze droom betekent obstakels in uw zakelijke of persoonlijke leven. U meer hardnekkig en ijverig in het proberen om de obstakels die je weg komen te overwinnen.

De droom over een brein symboliseert intellectuele capaciteit of het vermogen om te denken. Het weerspiegelt het oplossen van problemen, brainstormen, creativiteit en visie. De droom over de hersenen wordt gegeten, aangevallen of genomen uiteindelijk symboliseert factoren in je leven die een krachtig effect hebben op je denken. De droom over hersenchirurgie symboliseert een belangrijke verandering in wat je denkt. Een persoon of situatie die u motiveert om een lang bestaand blok te elimineren voor uw creativiteit, communicatie of succes. De hersenen onderscheiden het hoofd als een symbool in dat het hoofd is meer over persoonlijkheid, houding en perspectief. Het brein gaat meer over het verwerken en uitzoeken van dingen.